Má první audiokniha je na světě!

Jsou to téměř dva roky, co jsem navázal spolupráci se sympatickým a progresivním audioknižním vydavatelstvím Čti mi! Sice to chvíli trvalo, ale konečně mohu ohlásit, že se na světlo světa vyklubala má první audiokniha.

Je jen příznačné, že se zároveň jedná o mou románovou prvotinu, dobrodružný thriller se sci-fi prvky Démoni pralesa, který mi roku 2008 pod pseudonymem Alec Palmer vydalo nakladatelství Alpress.

Pokud byste měli o audioknihu zájem, mrkněte na web Čti mi!, kde naleznete jak odkaz ke koupi, tak i několikaminutovou ukázku.

Ještě přináším anotaci:

Expedice profesora Cartera se vydá do neprobádaných oblastí na severu Konga, cílem je vědecky prozkoumat podivný přírodní jev. Členové výpravy spolu s vojáky, které jim přidělila vláda, aby je chránili před útoky povstalců a pašeráků, se vydají do hlubin pralesa. Profesor a jeho přátelé netuší, že jejich ozbrojený doprovod má vlastní záměry. V místech, kam směřují, údajně mají žít bájní tvorové. Souvisí jejich existence s neobvyklým úkazem?

Jen doplním, že bude do audioknižní podoby postupně převedena i má série space oper Vesmírná asociace, věřím, že to nebude již dlouho trvat a budete si moci poslechnout její první díl, Světlo pulsaru. 

Pokud dáte audioknize Démoni pralesa šanci, tak Vám přeji příjemný poslech. :-)

Vytvořeno službou Webnode