Na čem aktuálně pracuji

Aktuality od rozdrbaného spisovatele:

  • Dokončil jsem práce na novém vydání mého historického románu „Temnota rodu“ (poprvé u MOBY v roce 2011), e-book už je naformátovaný i v příslušných souborech (ePub a PDF), stačí ho jen nahrát na Palmknihy. Za čtrnáct dní touhle dobou budu v jihozápadní Anglii, protože vás chci ještě před vydáním (naplánovaném na 21. července) seznámit s některými lokalitami, kde se „Temnota rodu“ (ale i „Znamení rodu“) odehrávají. Snad vyjde počasí, pro jistotu si ale zabalím pláštěnku i deštník…

  • Jelikož mám doma chlupatého maroda (byli jsme na kastraci), o víkendu nikde výletovat nebudu a zahájím přípravné práce na dalším NEMETONSKÉM e-booku, novém vydání sci-fi novely „Rakev“ (vyjde v listopadu). Už se docela těším, až se do rukopisu nabořím, zhutním ho a vyšperkuju, zaslouží si to.
  • Co se týče aktuálně rozepsaného románu, „Admirála Byrda a tajemné kněžky Vrilu“, stále pauzíruju. Kniha je ve 4/5 své délky, zbývá pouze sepsat poslední část pojednávající o operaci amerického námořnictva Highjump, předpoklad je, že se na ni vrhnu na konci září. Mezitím jsem přečetl zajímavou knihu – „Mlčení korunních svědků“ od kolektivu autorů, která se mnou zvolené tématiky také dotýká, konkrétně jsou v ní popisována mnohá mystéria týkající se letu Rudolfa Hesse do Velké Británie. Pokud vás druhoválečné tématika zajímá, velmi doporučuji k přečtení.
  • Pro dobrodružný thriller se sci-fi prvky „Smrtící červ“, který pojednává o české paleontologické expedici, co se v hlubinách mongolské pouště Gobi střetně se smrtícím kryptidem Olgojem chorchojem (jehož u nás proslavil badatel Ivan Mackerle) stále hledám nakladatele. Pokud se nezadaří (bohužel o tenhle žánr v poslední době není velký zájem, asi se vrhnu na young adult…), vyjde kniha příští rok v NEMETONU coby e-book, zvažuju i možnost nějaké tištěné limitky, ale vše záleží na financích. Uvidíme.

Howgh, domluvil jsem. :-D

Vytvořeno službou Webnode