Vyšla závěrečná Vesmírná asociace!

Po pěti letech od chvíle, co vyšlo Světlo pulsaru, první díl cyklu Vesmírná asociace, se na pultech knihkupců objevil její pátý a zároveň závěrečný díl, Třpyt strangeletu. Uzavírají se v něm všechny linky, které jsem v sérii načrtl, Desmond Sommers, ta nejhlavnější postava ze všech hlavních postav, bude mít před sebou nové výzvy, a mimojiné zjistí, že Velký architekt je… ale to se dočtete až v knize. :-)
Třpyt strangeletu můžete zakoupit v elektronické verzi na Palmknihách, pokud holdujete raději tištěným knihám tak jako já, pak ho seženete (anebo si ho můžete objednat) například u Dobrovského, případně u nějakého žánrového knihkupectví.
A nezapomeňte…
Protože my jsme Vesmírná asociace! :-)


Anotace:
Jsem Desmond Sommers.
Nikdy jsem nechtěl být vojákem. Naopak, přidal jsem se k záchranářům, abych životy dával, ne je bral. Jenže se zdá, že osud má smysl pro ironii, protože jsem nakonec stanul v čele elitní vojenské jednotky, jejíž členové jsou vybaveni nanobrněními. To kvůli tomu, že na lidstvo zaútočil nemilosrdný mimozemský protivník, Tauriani, Nezastaví se, dokud svou přítomností neposkvrní všechny naše těžce vydobyté planety a neznásilní každičkou buňku našich těl.
Prohráváme. Drtivě.
Spálená na prach je i centrální planeta Extrasolárního společenství, Liberty. A Tauriani míří na Zemi, do srdce korporátního světonároda, aby nám zasadili definitivní úder.
Ještě je tu však jiskřička naděje. Může jí být vyspělá, avšak xenofobní civilizace Draynů. Anebo Velký architekt, entita, která před miliony let rozparcelovala část Mléčné dráhy do hyperprostorových koridorů?
Ať je to, jak chce, musíme ho najít. Odhalit, co je zač.
A zjistit, jaký je obsah jeho Plánu…

 

Vytvořeno službou Webnode